HCP d.o.o.

HCP skup distributera

10.04.2017.
LIK 4385

Tradicionalno, kompanija HCP je 7. aprila 2017. održala skup svojih cenjenih saradnika. S ponosom možemo reći da su nam naši saradnici svojim dolaskom iz različitih krajeva Srbije u grad Kruševac, gde se nalazi sedište kompanije HCP, ukazali čast i potvrdili da veruju u trajnost i pouzdanost naše saradnje. Naravno, nezaobilazno, dodelili smo i nagrade za najuspešnije cenjene saradnike.

Iskoristili smo ovu priliku da cenjene saradnike ugostimo u našem novom poslovnom objektu gde su mogli videti naše poslovne i proizvodne prostorije kao i proširivanje proizvodnog procesa i tako se uvere u ozbiljnost i rast poslovanja kompanije HCP.
Teme skupa još jednom su pokazale da HCP ne gubi svoju poziciju inovativnog lidera, kako u razvoju svojih proizvoda, tako i u unapređenju odnosa sa partnerima i saradnicima.

Skup je počeo prezentacijom generalnog direktora Milomira Trošića i nezaobilaznim osvrtom na dosadašnje uspehe kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.
Sa 12 godina inovacija, preko 200 partnera, saradnjom sa mnogobrojnim kompanijama koje se ubrajaju kao najveće u Srbiji, 6 godina uspešnog izvoza za Afriku, Bosnu, Republiku Srpsku, Crnu Goru… HCP niže još jedan novi svetski uspeh, kreirajući brend Auris Audio koji osvaja svetska tržišta i postaje globalno prisutan, prihvaćen i prepoznatljiv.
Predstavljeni su ciljevi kompanije HCP za narednu godinu, a odnose se na razvoj novih proizvoda u skladu sa zakonskim izmenama, unapređenje odnosa sa partnerima i još uspešnije poslovanje.
Za HCP kompaniju 2016. godina je bila tranzitna, obežena brojnim investicijama u novi poslovni objekat, novu opremu, novu delegaciju zaduženja posvećenih partnerima i ostalim odlukama usmerenim ka strateškim ciljevima i uspesima na dugoročnom planu.
Predstavljena je kompanija POS LINK na čelu sa direktorom kompanije Urošem Trošićem koja će se isključivo baviti distribucijom proizvoda na domaćem tržištu, specijalizovana za personalizaciju saradnje sa partnerima, sa novim uslugama koje se odnose na mogućnost rentiranja opreme i softvera.
Koristeći dugogodišnje iskustvo u radu sa ugostiteljskim i maloprodajnim objektima, kreirali smo softver koji koriste marketi, restorani, prodavnice, pekare, apoteke...Koordinator prodaje Biljana Cico, predstavila je novi softver za ugostiteljstvo i maloprodaju POS LINK , gde su budući zainteresovani distributeri mogli iz prve ruke da čuju sve mogućnosti, karakteristike ali i koje pogodnosti njih očekuju distribucijom ovog softvera.
Još novina nije izostalo na ovom skupu pa tako je iz razvoja stigao novi fiskalni štampač koji će se uskoro pojaviti na domaćem tržištu, obećavajući zavidne performanse i konkurentnu cenu. Direktor razvoja Ivan Vukašinović objasnio je prisutnima sve prednosti i mogućnosti novog štampača HCP EPSON TM-T260F, njegove zavidne tehničke karakteristike, inovacije u interfejsima i funkcijama tastera, kao i nove nivoe izdržljivosti i pouzdanosti ovog proizvoda.
Nakon radnog dela, druženje je nastavljeno u nešto manje formalnoj atmosferi sa zabavnim programom. Izuzetno nam je drago što smo bili domaćini ovakvom skupu i što smo počastvovani mogućnošću da dugogodišnju lojalnost i saradnju predstavimo kao važan doprinos našem poslovanju.

 Kako je sve to izgledalo, možete videti na sledećim fotografijama...

 


Novosti i događaji

Sve vesti